Personvernerklæring

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor

Ved gjennomføring av kjøp vil nødvendig kontaktinformasjon som fornavn, etternavn, adresse, poststed og postnummer bli etterspurt for å gjennomføre en handel. Dette er så vi fint vet hvor vi skal sende pakkene som blir kjøpt. Dette blir lagret i systemet for å kvittere at kunden har kjøpt varen, når den er kjøpt og eventuelt ved retur av en vare. Informasjon om kunden kan til enhver tid bli eksportert ved etterspørsel. Informasjonen kan også fjernes fra nettbutikkens register. Men ordreinformasjon må være lagret hos oss i forhold til retur, angrerett eller annet. Om mulig kan vi anonymisere informasjonen personopplysninger om det er ønskelig for kunden.

Vi benytter oss også av IP adresser, men dette er kun for å samle inn data for å telle besøkstall på nettbutikken via Google Analytics, GA registrerer også hvilken enhet som blir benyttet ved besøket av nettbutikken, samt . IP adresser blir også anonymisert etter analysen av hvilket medium brukeren benytter og lokasjon.

Vi spør også om du ønsker å melde deg på vårt nyhetsbrev. Denne informasjonen blir kun lagret på en ekstern database hos Mailchimp og ikke her. Ved påmelding trenger vi kun navn og epost.

Kontaktskjema og e-post

Når besøkende fyller ut et kontaktskjema på siden, lagres informasjonen i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleser versjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer. Kontaktskjemaer sender automatisk oss en mail med varsling om ny melding på siden. Denne kontaktinformasjonen som blir lagt inn i skjema kan bli lagret på ubestemt tid.

Informasjonskapsler

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din. Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Automatisk og implisitt sporing og retargetting kan forekomme via facebook og google. Vi deler ikke eksplisitt kundeinformasjon med noen parter, men benytter dine personopplysninger i vår betalingsløsning, regnskap, e-postutsendelser og vårt interne kundehåndteringssystem.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Alle kan logge på for å slette sin egen konto, eller be om sletting ihht. GDPR. Regnskapsloven styrer minimumslendge for lagringsplikt.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi lagrer data med høy grad av sikkerhet. Data er i så stor grad som mulig, kryptert. Sikkerhetskopier krypteres og rulleres på en måte som oppfyller GDPR-krav.

Våre rutiner for datalekkasjer

Ved et eventuelt brudd, og om datalekkasje skulle forekomme, har vi en regel om å varsle kunden om innen 48 timer ved oppdagelse av datalekkasje. Vi ønsker å være åpne og transparente når det gjelder oppbevaring av kundenes informasjon og ønsker kundenes fulle tillit til å oppbevare deres dyrebare personopplysninger. Betalingsinformasjon (kortnr. mm.) blir ikke lagret av DigiFix AS.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Fraktløsning og betalingsløsning, dette skjer automatisk ettersom ordre blir gjennomført.

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Det sendes ut e-post for ordrebekreftelser og registrering av konto. I tillegg samler betalingsløsning og fraktløsning. I noen tilfeller vil retargetting og tilpasset informasjonsvisning være automatisert.

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0.00